Tomáš Valenta

Stanislava Opočenského 91
550 01 Broumov

ID datové schránky: s6rkfnz
+420 604 43 53 34
info@technickydozor.eu

Selské stavení

MELCHIOR HÄUSLER

VAŠE DOVOLENÁ NA KONCI SVĚTA

 

https://ubytovanibroumov.cz/

https://melchiorhausler.cz

https://dovolenanakoncisveta.cz

 

 

 

 

 

Už brzy s ArchiCADem + Artlantis R 3

13.04.2011 20:00

 Už brzy Vám budu moci nabídnout projekční a vizualizační práce ve zcela novém programu ArchiCAD od společnosti Graphisoft.

 

Tento systém nabízí skvělé výhody technologie Virtual Building™, jež slouží pro vytváření přesvědčivých a srozumitelných prezentací.

Umožňuje navigaci ve 3D v reálném čase a navíc funkce jako jsou přitažlivost, zapínání a vypínání vrstev (hladin), průletový mód, rozpoznání možnosti průchodu (zeď/otevřené dveře), přednastavené „procházky“.

Informace o objektech – povrchová úprava, objemy, rozměry a množství – lze zobrazit kliknutím myši. Přesné rozměry lze „odečítat“ během procházení objektem v reálném čase. Virtuální reality se tak stává i pomůckou pro odhad nákladů spojených s realizací projektu.

Doplňkem ArchiCADu je skvělý vizualizační nástroj, ideální pro rychlé a jednoduché vytváření statických obrázků vysoké kvality i animací a virtuální reality Vašeho domu, bytu nebo jejich částíIntuitivnost a jednoduchost používání udělaly z Artlantisu nepostradatelný renderovací pomůcku pro více než 75000 architektů a designérů z  80 zemí světa.

Artlantis umožňuje novou práci se světlem. Díky nové funkci „parametrická obloha“ jsou slunce, měsíc a hvězdy viditelné objekty osvětlující scénu. Parametricky nastavitelné mraky všech základních typů umožňují vytvořit dojem naprosto realistického prostředí.

Váš projekt ožije 3D rostlinami a animovanými postavami lidí - prostě skutečný dům či byt a ne jen strohé čáry a kóty, pod kterými si jen obtížně představíte svůj budoucí nový domov.