Tomáš Valenta

Stanislava Opočenského 91
550 01 Broumov

ID datové schránky: s6rkfnz
+420 604 43 53 34
info@technickydozor.eu

Selské stavení

MELCHIOR HÄUSLER

VAŠE DOVOLENÁ NA KONCI SVĚTA

 

https://ubytovanibroumov.cz/

https://melchiorhausler.cz

https://dovolenanakoncisveta.cz

 

 

 

 

 

FOR ARCH 2013

11.08.2013 10:45

V těchto horkých letních dnech, kdy jede stavební sezona na plné obrátky a projekty se realizují jako na běžícím pásu, myslí na návštěvu veletrhu nebo výstavy jen málokdo. Pořadatelé těchto akcí ale nezahálejí a na podzimní termíny chystají spoustu inspirativních témat pro letošní nejnavštěvovanější událost v tomto oboru. 24. ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH se letos zaměří na aktuální téma rekonstrukce a revitalizace budov, čímž přímo naváže na loňské téma úspor ve stavebnictví. Tato problematika je v současné době velmi aktuální i s ohledem na státní dotační programy, které jsou stavebníky hojně využívané. Součástí doprovodného programu veletrhu bude konference s názvem „Rekonstrukce a revitalizace“, na které se podílejí všichni hlavní odborní partneři akce. Těmi jsou Státní fond životního prostředí ČR, Státní fond rozvoje bydlení, Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR a Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT).

Letošní veletrh tak bude opět bohatým zdrojem informací pro majitele nemovitostí, kteří plánují částečnou nebo úplnou rekonstrukci stávající stavby, a zároveň se dozví, zda a jak mohou využít některý z vyhlášených dotačních programů.

Souběžně s veletrhem FOR ARCH budou patřit prostory výstaviště PVA EXPO PRAHA také veletrhům FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE. A na kdy si musíme zadat událost do diáře? Letošní ročník se bude konat ve dnech 17. – 21. září 2013 v PVA EXPO PRAHA.